The Paintshop FAQ

thnx, tot zover gelukt :)
Hmm, dat valt nog niet mee (blauwe en groene spiegels :blink:). Ik gebruik geen viewer o.i.d. Kun je ingame op een makkelijke manier je skin van dichtbij bekijken, anders dan tijdens een testrit van veraf?

2e vraag: voor de drmx zomercomp, moeten de standaard sponsoren en nummer erop blijven?
 
Als je in iRacing op CTRL+F12 drukt dan komt er een menu met sliders voor de camera, het beste kun je gewoon de standaard chase cam pakken, dan ctrl f12 drukken en dan heb je bovenin de waarde Z/X/Y, als je daar mee gaat spelen zul je zien dat je op vrijwel ieder hoekje van je skin uit kunt komen.

de zwart blauwe spiegels is doordat je waarschijnlijk met het kleuren over je vakjes bent gegaan die voor de spiegels zitten, daarvoor is een heel klein plekje gereserveerd op de template

voor de standaard sponsors, die plakt iracing er zelf op, als je zoals onderstaand de template opslaat:ziet je auto er in game alsnog als volgt uitook maar even lijntjes gezet voor waar je wat moet kleuren :)


makkelijkste is gewoon een replay maken op de centripital circuit, die iedere keer laden en dan op pauze zetten, heb je overal dezelfde lichtinval en kun je makkelijk om de auto heen kijken!
 
Top