[PC] rFactor 2

Peter

Senior Member
De Corvette komt ook bijna uit:
Is inmiddels ook uit.

[ame="http://m.youtube.com/watch?v=olSQpJIAtpc"]rFactor 2 Chevrolet Corvette C6.R GT2 @ Sebring International Raceway First Test - YouTube[/ame]


Hoe zit het nu met rFactor2? Is dat al een definitieve release of nog steeds de beta? Heb een en ander omtrent deze sim niet gevolgd namelijk, filmpjes zien er toch goed uit hoor!
 
Ik heb de game vanavond gespeelt en ik vond het leuk!!
De beelden vallen juist reuze mee er zijn natuurlijke kleuren gebruikt.
Het rijgedrag en de wegligging zijn prima het rijd heerlijk weg je hebt echt het snelheidsgevoel. Ik heb het met mijn G27 en xboxcontroller gespeelt.
En er is een chase cam die ik vaak gebruik.

Het was wat gepriegel om de game te instaleren en de mods werkend te krijgen.
Toen na het instaleren van de mods werkte de game nog niet, ik moest eerst bij het purchase scherm op reactivate klikken.

ik vond het wel de eerste game met echte next gen psychics het weggedrag en de manier van sturen is erg gaaf. De beelden zijn nog niet erg next gen maar daar zijn weer andere racegames voor. Het snelheidsgevoel is ook wel goed.
 
Last edited:
Er is volgens mij jammer genoeg nog weinig annimo voor rFactor 2
Toch even deze post voor deze game.

rFactor2 Build 198
Contents: The core required, plus a selection of cars/tracks.
(Purchase still required)

Cars: Corvette C6.R, Marussia MR01, Renault Clio (download others free from the downloads below).

Tracks: Lime Rock, Malaysia (download others free from the downloads below).

File size: 1.01GB
Build Notes – Apr 2, 2013

Download rFactor 2
 

Gerben

Senior Member
ik heb hem ook aangeschaft vandaag.

eerste indruk. Ziet er leuk en vertrouwd uit. Instellingen voor controls zijn mooi en overzichtelijk!

Alleen nog met de Marussia op Lime Rock en Sepang gereden. Moet de stuurinstellingen nog even naar mijn wens zien te krijgen!
En de Marussia is geen succes op Lime Rock, op de heuvel gaat hij a la Webber airborne. Op sepang was het beter te doen!

Nu ff wat mods installeren!
 
In overleg met de Digitalracing.nl organisatie mag ik aankondigen simracing.nl RacingClub

Een vernieuwde opzet met rFactor 2 in de hoofdrolNa GTR 2, Race 07 en rFactor 1 is de tijd gekomen voor iets nieuws. Al enige tijd is rFactor 2 te spelen, na het uitbrengen van build 198 begint de game echt volwassen te worden en misschien nog veel belangrijker is de game nu goed speelbaar geworden waarbij het voor de pc met juiste instellingen goed te doen is.

Vooralsnog is rFactor 2 het enige spel waarbij de instapdrempel laag is, er hoeven niet allerlei auto's en banen gekocht te worden.
Keuze te over aan gratis mods / tracks die ook nog eens goed van kwaliteit zijn. De standaard meegeleverde auto zijn een lust voor je stuur en pedalen waarbij de physics van een ongekend en misschien wel ongeëvenaard niveau zijn.

Om rFactor 2 binnen de NL race community bekendheid te geven en om coureurs met rFactor 2 kennis te laten maken zal er vanaf heden bij simracing.nl een Fun Race server online zijn.

Er zal tweewekelijks een funrace met één bepaalde auto georganiseerd worden. Twee weken later word op diezelfde baan gereden maar dan met een auto die moeilijker is dan de eerste. Hierna zal het hele circus naar de volgende baan verhuizen.

Maandag avond is aangewezen als de NL.RacingClub avond

19:00-19:40 uur Vrije training
19:40-19:55 uur Qualificatie
19:55-20:00 uur Warmup / plaspauze
20:00-20:30 uur Race

Zie voor verdere info NL.RacingClub topic op simracing.nl en rij elke maandagavond mee.
 
Last edited:

Niels Tieman

DigitalRacing.nl
Staff member
Fatsoenlijke mods, tracks en dat soort zaken. Het is nog niet af en ze verwachten dat de community iets doet. Maar het kost meer tijd om iets te maken, dus de eerst volgende tijd hoef je daarin niet veel te verwachten. Ook de tracks die in (meerdere) leagues worden gebruikt zijn niet van geweldige kwaliteit. Dat vind ik ook belangrijk bij zo'n beleving. :)
 
Top