[PC] rFactor 2Eerlijk gezegd vind ik het een beetje laat. Een nieuwe grafische engine is broodnodig. Sterker nog; Dat was al nodig vanaf het moment dat RFactor 1 te oud werd en RFactor 2 gereleased. De concurrentie ligt mijlenver voor als je het grafische geweld ziet. Van iRacing tot Assetto Corsa en Project Cars hebben ze het grafisch beter voor elkaar én geoptimaliseerd. VR Support is leuk, maar daar zou ik het eerlijk gezegd niet op zoeken, gezien de basis al heel veel werk nodig heeft. Nieuwere, officiële content misstaat bij geen enkele simulatie mits het een draagvlak heeft. Het is een goede zet en mooi dat een Nederland bedrijf zich daar mee gaat bemoeien. Ik hoop dat het iets gaat brengen, want concurrentie kan ansicht geen kwaad.


Ik ben benieuwd wanneer we de eerste wijzigingen gaan zien en horen. Laten we hopen dat ze een grote stap kunnen maken. :)
ben met je eens dat de grafische engine teveel achterloopt. Maar ik denk dat je VR support moet bieden als je toekomst wilt hebben. Als je ziet hoe enthousiast de leden zijn die ze hier hebben denk ik dat het de toekomst is.

Ja ik denk een combinatie van die (r)Factoren ;)
Oh no you didn't
 

Niels Tieman

DigitalRacing.nl
Staff member
Een zeer oud ogende engine oogt nog steeds zeer oud in VR. De concurrentie loopt dan alsnog vooruit.

Als ik het interview lees op RD dan heeft het bedrijf alles overgenomen en heeft ISI de focus op "not Rf3".

Ik hoop voor de RF2 fans, en de race- fans in het algemeen dat het een boost geeft aan de community en de sim ansicht. :)
 

Dennis

Senior Member
Zonder VR support wordt voor mij de stap om überhaupt RF2 te rijden alleen maar groter. Nieuwe grafische engine met VR support en ik heb geen redenen meer om het niet te rijden mocht dat verwacht worden van me.

Ben benieuwd.
 

Ruudje

Senior Member
RacingForHolland, de oude buren (simracing.nl), endurance racen (heel veel gedaan voor rFactor en ook rF2).......schiet je iets te binnen ;)
Simracing For Holland ;) . Wist al een tijdje hiervan, maar erg leuke ontwikkelingen inderdaad. Ook al gelezen over 't Formule E event?
 
Vandaag de update der updates! Kan niet wachten, speelde het niet meer vanwege het ontbreken van vr support.

Alvast een zoetmakertje, de officiele trailer van de DX11 Beta:

[video=youtube;SUTCxPSV5AM]https://www.youtube.com/watch?v=SUTCxPSV5AM[/video]
 

HoiHman

Senior Member
Vandaag de update der updates! Kan niet wachten, speelde het niet meer vanwege het ontbreken van vr support.

Alvast een zoetmakertje, de officiele trailer van de DX11 Beta:

[video=youtube;SUTCxPSV5AM]https://www.youtube.com/watch?v=SUTCxPSV5AM[/video]

Ik speelde het ook niet meer vanwege het ontbreken van VR support. Blijkt dat je tot 31 januari de tijd had om je key over te zetten naar steam. Wist ik niet en heb ik dus niet gedaan, dus geen licentie meer.
Wat ik tot nu toe lees, is de huidige build ook nog niet speelbaar genoeg om opnieuw rFactor 2 aan te schaffen.
 
Ik ben nog steeds geen fan van het banden model in rFactor 2. Totaal geen gevoel mee, en opvangen van de auto is er al helemaal niet bij. Zal het wel weer keertje proberen met DX11 maar vrees dat het even testen word en dan weer stof verzamelen.
 
Top