Overige Evenementen [Deel 8]

Peter

Senior Member
Ze zouden wel sneller met dubbel geel kunnen komen. Het blijft een blinde vlek in een hoge snelheidsbocht. Elke crash daar zou direct dubbel geel moeten opleveren.
 
Ze zouden wel sneller met dubbel geel kunnen komen. Het blijft een blinde vlek in een hoge snelheidsbocht. Elke crash daar zou direct dubbel geel moeten opleveren.
Absoluut, en ook gewoon elektronisch en duidelijk zichtbaar onderop. Er komt echt te lang nog te hard veel autos doorheen.
 

Jarninho

Senior Member
Je weet dat het komt, maar toch echt wel jammer dat Vale ermee stopt. Het is op. Het is goed zo. Mooi geweest.
Ik kan zeggen dat ik het meeste live heb gezien en eigenlijk wel alles van hem op Assen in real life. Zo eentje komt er niet meer. Zo’n superioriteit en dan zo populair tegelijkertijd. En 12 jaar na z’n laatste titel nog steeds. Waanzinnig.
 
vind het niet erg, groot fan maar het is gewoon niet ok om hem zo achteraan te zien rijden. Maar wat je zegt, al 12 jaar geen titel en toch komen de meeste fans nog voor hem. waanzinnig.
 
Best bizar dat het al 12 jaar geleden is dat hij voor het laatst wk was, maar zat de laatste 6 jaar wel een paar x dichtbij. Echt jammer van 2006 en 2015, had het echt compleet gemaakt en zonder twijfel goat.
 

Markie

Senior Member
nick de vries kampioen formula E, goed gedaan
(y)(y)

Heerlijke race, helpt ook als je een iets betere track hebt om op te racen en was weer een heerlijke puinhoop af en toe. :censored:


Zo kom je in de kwalie een paar honderdsten te kort, staan concurrenten voor je en na 2 rondjes liggen die er allemaal uit :D. Hoop dat ze iets gaan doen aan het kwalificatie systeem, misschien laatste 2/3 races normale sessies, of de beste in laatste groep, want daardoor blijft het toch te veel een "loterij".
 
Mooi debut van Team WRT bij de 24 uur van Le Mans. Geven ze toch wel meteen hun visitekaartje af.

Alleen dan 5 minuten voor het einde... een Toyota 2016 moment voor hun leidende wagen... :surrender:

En Frijns die nog alle zeilen moet bijzetten om de leiding te behouden en daarbij bijna de afvlagger ondersteboven rijdt. :surrender:

Grote pech voor de #1 wagen met o.a. Beitske Visser. Door een paar botsingen uitgeschakeld, terwijl ze het heel goed deden.

Er gingen verder niet zoveel auto's echt stuk, zelfs in de Hypercar categorie. Ben benieuwd hoe spannend het daarin gaat worden de komende jaren, wanneer meer fabrieksteams gaan instappen.
 
Top