[MULTI] Forza Motorsport 7

#1
[game]Releasedate: 3 oktober 2017 met mogelijkheid tot early access op 29 september 2017.
Platform: Xbox One, Xbox One X & Windows 10
Ontwikkelaar: Turn 10 Studios
Uitgever: Microsoft Studios
www.forzamotorsport.net

[spacer]

Features
- Meer dan 30 circuits. Dubai is een nieuw circuit. Maple Valley, Mugello en Suzuka keren terug na een aantal delen afwezigheid
- 700 auto's in de basisgame en er komt meer bij via DLC
- Ruime keuze uit outfits en helmen voor je coureur
- 4K60 HDR
- Dynamic weather
- Dynamic surface
- Rolling time
- Crossplay

[spacer]

 
#2
Er was nog geen topic!
Ik heb de duurste editie besteld, dus dat betekent dat ik over een week al aan de slag kan.
Ik kijk er naar uit, weer lekker auto's verzamelen, racen en in de photomode spelen :)
 
#4
Zojuist al even de demo gespeeld maar het is geen plug en play met hardware dat bedoeld is voor sim racing. Voor de heusinkvelds moet ik nog wel het e.e.a. afstellen en de 900 graden rotatie met de G27 moet ook naar beneden worden afgesteld waarschijnlijk naar 540 graden ofzo dat morgen maar de testen

Verstuurd vanaf mijn SM-G955F met Tapatalk
 
#6
Ik heb de game inmiddels binnen geharkt. Ik ben nu met een maat van me opzoek naar een league en Forza support het ook. Nu is mijn vraag alleen heeft iemand een idee waar ik een leuke league kan vinden?
 
#7
Ik heb de game inmiddels binnen geharkt. Ik ben nu met een maat van me opzoek naar een league en Forza support het ook. Nu is mijn vraag alleen heeft iemand een idee waar ik een leuke league kan vinden?
Tora?
Die heb ik op MotorsTV wel eens langs zien komen, verder ken ik het ook niet.

Hier is hij inmiddels ook binnen, dus ik kan vrijdag gelijk spelen. Ik blijk ook nog eens vrij te zijn, alleen heeft de rest van het gezin een dagje Efteling ingepland. Ook leuk, maar waarom precies op die dag :p
 

HoiHman

Senior Member
#8
Jammer dat Forza 7 niet in VR te spelen is. Ik ben altijd al een enorme Forza fan geweest. Gelukkig is de stap naar de PC inmiddels gemaakt, nu nog 2 dingen voordat ze met de top sims mee kunnen draaien: Shared memory data output en VR.

Ik hoop toch echt dat ze vanaf volgend jaar met Forza Horizon 4 die stap gaan maken. (ik had er stiekem voor FM7 al op gerekend)
 
#10
Ik ben nog niet echt voor de photomode gaan zitten. Maar aangezien ik er nu eindelijk een aantal in de gallery kan vinden, deel ik maar vast wat shots.

 
Top