[MULTI] Forza Horizon 3

#1

Jij bepaalt bij het Horizon Festival. Pas alles aan, huur je vrienden in en ontsla ze, en verken Australië in meer dan 350 van de beste wagens van het moment. Maak van Horizon het ultieme eerbetoon aan auto's, muziek en vrijheid op de weg. Bepaal zelf hoe je de finish bereikt.

Release: 27 september

[spacer]

[video=youtube;fTSUgXkfooA]https://www.youtube.com/watch?v=fTSUgXkfooA[/video]

[spacer]


[spacer]
 

Dennis

Senior Member
#5
Vooralsnog volkomen kut. Alleen sturen die door de XB1 worden ondersteund werken. Dat is tenminste het laatste wat ik heb gelezen. Maar deze game zou ik toch met een controller gaan spelen.
 

Tjello

Active member
#6
Vooralsnog volkomen kut. Alleen sturen die door de XB1 worden ondersteund werken. Dat is tenminste het laatste wat ik heb gelezen. Maar deze game zou ik toch met een controller gaan spelen.
Dat was bij die mini horizon titel idd aangegeven. Ik heb me op de X360 met Horizon (en Roy, Jeroen, Bram, Bram en nog vele anderen) goed geamuseerd met stuurtje destijds :)
 

Roy Visser

Senior Member
#7
Heel erg weinig over steeringwheel support te vinden, Forza Horizon 1 was briljant met stuurtje, maar Horizon 2 viel met stuurtje zwaar tegen en was eigenlijk beter te doen met Controller (geld zelfs voor Forza 6 overigens, met stuurwiel voelde de autos heel licht, terwijl er met controller veel meer gevoel in zat)

Het is een prima controller game, maar met stuurtje is het natuurlijk helemaal gaaf, ik ben alleen bang dat het een X1 ondersteunt stuurtje moet zijn voordat het werkt.

in de E3 demo zat er wel iemand achter win10 met een stuurtje, maar dat lijkt me het Thrustmaster XboxOne stuurtje..

[video=youtube;GnuAgRdTtHM]https://www.youtube.com/watch?v=GnuAgRdTtHM[/video]

ik ga hem zeker halen, en zelfs met controller is het prima, lekker third person genieten van de auto en de omgeving, GTA maar dan met veel meer persoonlijke tweaks voor de wagens. (y)
 

Tjello

Active member
#10
Nou is Heusinkveld ook wel een ander publiek :p

Wellicht komen er verschillende verlopen, bijvoorbeeld de CSPv1 via PS2 naar de thrustmaster. Net zoals je de G25 pedalen aan kon sluiten op de 911 stuurtjes van Fanatec.
 
#11
Ik heb een Xbox one hub voor mijn CSW2 maar Horizon is echt bijna niet te doen met stuur. Veel te korte bochten combinaties en met onverhard ondergrond haast niet te doen.
Na een koppige 5 uur volhouden mijn controller weer gepakt. Forza 6 werkt wel perfect met stuur maar Horizon is voor mij een No Go.
 
#13
Ik twijfel nog een beetje. Nou ja, eigenlijk ook niet want behalve Forza 5 (ik heb pas een One gekocht toen Forza 6 al uit was) heb ik de hele serie.
Mijn probleem met de Horizon serie is eigenlijk dat het mij niet zo lang kan boeien als de Motorsports delen. Ik haal te weinig uitdaging uit de races en hou me meer bezig met een beetje toeren en naar het uitzicht kijken. Ook leuk, maar zoals gezegd kan mij dat minder lang boeien.
Uiteindelijk zal hij er vast wel komen, maar moeten de filmpjes en screenshots mij nog even te pakken zien te krijgen :innocent:
 
#14
Ik hoop toch wel dat er iets van stuur ondersteuning in zit.. Deel van de fun was wel met een (geleend) stuurtje (ondanks de drift-bug) te kunnen cruisen..
 
#16
FH3 is gone gold today.. Maar dat is niet het boeiendste uit de press-release:

One additional note for PC players, we know there are a lot of PC players who want to know more about using wheels in Forza Horizon 3. Look for an update on wheel support in Forza Horizon 3 on Windows 10 in an upcoming story in the future.
http://forzamotorsport.net/en-us/news/fh3_gonegold

Belooft weinig goeds.. Zal wel de Xbox supported wheels zijn, elk ander stuurtje (n)ooit via een patch. Ben benieuwd :)
 

HoiHman

Senior Member
#20
Ik ga hem ook zeker spelen. Ik kijk er naar uit. Zowel met controller als met een stuurtje. Misschien is/komt er nl. ook support voor de accuforce/simvibe en motion.

Quote van het forum op simxperience:
We have sent the Turn 10 team an AccuForce and have been communicating with them. They currently have a major limitation regarding the UDP as it can only support one peripheral. So the AccuForce will probably not work until they sort that out unless you plug in a set of pedals to the AccuForce control unit. If they output the data, I'm sure SimVibe and our motion will work no problem. We're hoping they do !
 
Top