Formule 1 nieuws en discussie thread [Deel 17]

Markie

Senior Member
Terecht met wat die heeft laten zien bij Williams. (y)

In jr klassen vond ik hem ongeveer van het zelfde niveau als Lando, zijn nu paar jaar verder en erg benieuwd hoe dat zich verhoudt tot de absolute top, want dat is Lewis zeker. Wordt ook interessant hoe de interne verhoudingen zich gaan ontwikkelen en zoals Jenson dit wekend al terecht aangaf, twee Britten nu bij Merc, dus dat voordeel van de dominante Britse pers aan Lewis zijn kant zal ook iets minder worden.


En nu ook officieel en Yuki moet wel stappen gaan maken als die lang in F1 wil blijven, tot nu toe meestal net niet.

 
Last edited:

Markie

Senior Member
zit er dan zoveel verschil tussen Williams en Alfa? En voor volgend seizoen weet je het toch niet en stoeltje is stoeltje voor iemand als Nyck.

Maar zie ook niet in waarom ze er Gio uit zouden gooien, heb je helemaal geen continuiteit voor volgend jaar.

Alex vond ik in de junior klassen zelfde niveau als Nyck, voor mij allebei net niet, maar tof voor hem na een drama jaar naast Max bij RBR.
 

Markie

Senior Member
vind zo'n investeringsmaatschappij altijd moeilijk in te schatten, hoe lang blijft de interesse. Zelfde kun je natuurlijk ook vragen bij Alfa, heb je gelijk in.

Maar blijft koffiedik kijken, we zullen het de komende jaren wel zien
 
in de italiaanse pers gaan er geruchten dat Alfa met Mercedes motoren gaan rijden. Goede vriend van me die Alfa gek is moest er bijna van overgeven. Hoewel het Alfa heet is het natuurlijk nog Sauber. Bottas en de Vries zijn beiden Mercedes coureurs. Dus het zou kunnen. Maar wel heel raar zijn.
 
Top