[F1] Grand Prix van Hongarije 2020

speed9

Senior Member
#3
Als ik kijk naar de afgelopen dagen en dat Mercedes hier ook won vorig jaar, ben ik bang dat dit seizoen een moeilijk seizoen wordt.
 

Niels Tieman

DigitalRacing.nl
Staff member
#7
Het regent behoorlijk in Hongarije momenteel. De Red Bulls zagen er niet geweldig uit. Verstappen had ook nog even ruzie met Latifi.
Mercedes is echt oppermachtig. De auto ontzettend stabiel op de weg. Op de F1 APP hadden ze het ook veel over DAS. Mercedes krijgt het relatief snel voor elkaar om de banden in het 'window' te krijgen, terwijl je de andere teams en coureurs moeite ziet doen om de banden op de juiste temperatuur te krijgen.
 

Markie

Senior Member
#10
Pole tussen Valteri en Lewis (reed hem nog bijna plat pit entry :censored:), RBR ligt nog steeds niet goed, onboard van Max lijkt op mega onderstuur. RP weer snel en McLaren lijkt balans problemen opgelost te hebben (onboards zijn bijna omgekeerde vd RBR, zo stabiel). LeClerc had de snelste S3 (6 tiende sneller dan Vettel) , denk dat de anderen even gaan kijken of die daar een iets andere lijn rijdt.


Lewis pit in: https://streamable.com/da5dev
 
Last edited:

Markie

Senior Member
#11


Geweldige ronde van Russel!! :alien:

Kvyatt 0.5 achter Gasman en er uit.


Max vorig jaar enige in 1.15 in Q1, nu iedereen zon beetje en die RPs gaan de 2e startrij pakken als ze niet al mega ligt rijden
 
Last edited:

Markie

Senior Member
#14


Perez stupid ?

Mzl dat Gasly problemen, DannyRic en Albon niet goed genoeg., maar ze hadden hem op roods laat naar buiten moeten sturen. George weer op P12, laat zien dat goede motor (vorige seizoenen Fer) echt dat kleine beetje helpt.

Maar beide RPs op de mediums door o_O
 
Last edited:
#15
Gasly met problemen in Q3 en Albon eruit...

Btw, heeft Renault bij de tweede run de softs gebruikt? Snelste ronde was iig op medium en allebei eruit.

Edit: OK, langzamer op de soft dus.
 

Markie

Senior Member
#18
Mercedes heeft een wagen gebouwd die stuk sneller is dan vorig jaar, RBR is ongeveer net zo snel dan heb je iets niet goed gedaan (zeker ook omdat Honda een stap heeft gezet).

RPs gaan ongeveer net zo hard als de W10 vorig jaar, dus als RBR niet vindt wat het probleem is wordt het een frustrerend jaar voor Max

Albon gaat heel hard richting Gasly van vorig jaar nu de druk steeds meer toeneemt

Tweede rij voor RP's met Stroll sneller als Perez, die had rommelige Q sessie
 
#19
Bottas nog heel close in de tweede run, maar Hamilton heeft duidelijk weer het heft in handen. RP op de tweede startrij, Ferrari derde startrij en dan pas Max en de mclarens

Is Stroll nu vergeten zijn wagen bij het P3 bord te zetten, of mocht hij er niet meer langs? Zullen de sponsors iets minder blij mee zijn. Wel met de prestatie natuurlijk.
 
Top