[Event] iRacing 24 uur van Daytona

Dennis

Senior Member
#1
Van zaterdag 31 januari op zondag 1 februari organiseert iRacing zijn eerste officiële 24 uurs race. Er zullen twee klassen rijden. De prototypes in de vorm van de HPD en de GT3 auto's.
Ik heb op het Tweakers forum al rond gevraagd en heb tot nu tot Bob van Katwijk en Danny Bouwes (<- misschien) gevonden die mee willen rijden. Nu wordt een 24 uurs race met zijn 2e of 3e wat heftig dus bij deze de vraag of er hier nog geïnteresseerde zijn om mee te rijden.
 

ap0stah

Senior Member
#2
lijkt mij wel leuk, zitten er nog bepaalde eisen aan verbonden? mijn irating is namelijk niet erg hoog 1550 ofso momenteel.
En de HPD heb ik nog nooit in gereden :)
 

Peter

Senior Member
#4
Is dit nog van de grond gekomen mannen?
Wij doen met Torque Freak Racing in ieder geval mee met 1 RUF. Jasper, David, Gavan, Lars en ik zullen proberen de wagen na 24 uur nog over de finish te kunnen rijden.
Ik verwacht ons overigens niet in de topsplit, Japser is bij ons met een iRating van iets meer dan 3500 de hoogste (en enige boven de 3000) maar ik hoop wel dat we in de 2e split zitten.
 
#5
Wij gaan met GoT team van start. 5 man sterk. We gebruiken de BMW Z4 en rijden met Dennis, Wim, Bas, Bob en ik zelf dus. Danny kon uit eindelijk niet maar heeft wel een mooie skin gemaakt voor de BMW. Dennis is op Iracing forum bezig een skin pakket te maken van deelnemende auto's omdat traiding paints nog niet werkt met teams.

We hopen in de topsplit te komen. 3 man van ons hebben een Irating van boven de 4000 en Dennis (Irating is 4234) logt in zijn eentje in om zo hoog mogelijke Irating bij start sessie te hebben.

Onze auto:
 

Peter

Senior Member
#12
Ons rijschema is ook gemaakt, ik zal vanavond rond 20:00 uur een stunt rijden, dan de eerste helft van de nacht 3 stints en morgenvroeg ook nog een stint. Nog een uurtje dan begint het!
 
Top