[COMMUNITY TALK 2019]

Niels Tieman

DigitalRacing.nl
Staff member
#42
Geen idee. Mocht Optimus Prime een account willen, dan keur ik het wel goed. De andere proberen ook een account aan te maken, die ik vervolgens goedkeuren of afkeuren. Dus de spamfilter doet uitermate goed zijn best. Beter dan bij vBulletin. :)
 

speed9

Senior Member
#43
Maar is het een langzame "Ddoss"aanval of gewoon randomspam omdat je een account moet hebben om te reageren?

Snap de doel nooit van bots laten joinen op random websites.
 

Niels Tieman

DigitalRacing.nl
Staff member
#48
Progessie

De afgelopen week heb ik weer een aantal stappen kunnen ondernemen voor DigitalRacing. Ik kwam tot de ontdekking dat niet iedereen het nieuwe design van de frontpage had gezien, dus die deel ik zodra ik weer thuis ben. De eerste keuze wordt ook de definitieve keuze. Dat betekend dat DigitalRacing.nl vanaf de launch van het nieuwe platform (datum nog te bepalen) ook nieuws gaat tonen van andere leagues en community's. Ik zou het mooi vinden als we een platform kunnen zijn wat enthousiasme deelt van de gezamenlijke hobby. Focus op de teams, coureurs, leagues, hardware en software.

Artikelen delen over competities van onder andere NEO en Tweakers (etc). Deze partijen "moeten" ook mee willen werken en het goed vinden dat we dat gaan delen, maar hopelijk kunnen we dat voor elkaar boksen. Voordat we het gesprek aan gaan, moeten we eerst iets te tonen hebben. Dit geldt ook voor teams zoals Virtual Motorsport etc. Het is leuk om iedereen te volgen en wat ze doen.

Alle stappen zijn een uitdaging. Gister vroeg @Tjello nog of het niet te laat was voor DR. En misschien is dat een gegeven, misschien niet. DR hoeft van mij niet de grootste te zijn. DR hoeft ook niet meer te zijn wat het was, maar een nieuwe plek zien te vinden in een andere virtuele wereld dan pakweg 13 jaar geleden. Ik weet zeker dat we spijt ga krijgen als we het niet proberen. En de enige manier om daar achter te komen, is door langzaam onze weg te volgen en zorg te dragen voor een nieuw/ander platform.

:)
 
Last edited:

speed9

Senior Member
#51
Hoe staan wij ervoor?

Ik probeer (met vele geïrriteerde mensen denk ik) zowel het forum als de discord nog levend te houden, maar ik heb het gevoel te wanen in een spookstad.

Met alle respect naar de hardwerkende moderatoren en admins hier, ik hou nog steeds van het forum en de goede tijden,
 

Tjello

Active member
#53
Ja, maar hoe krijg je de zaak weer aan het draaien. Gaan we weer racen? Welk platform maak je het laagdrempelig enz..., Welke richting gaat het op?
Ik denk niet dat er nog geracet gaat worden. AC is beetje uit de gratie gevallen, R3E is nooit aangeslagen (zelfs met een competitie met gratis content was er geen animo). En ik persoonlijk (met vele anderen denk ik) zit op dit moment niet te wachten op een MX5 of Skip cup in iRacing.
 

Jarninho

Senior Member
#56
Degenen die nog graag racen, doen dat al elders. Met iRacing is er een platform waar je op elk gewenst moment online kunt racen en waar vele leagues zijn. Werkt voor mij prima.
 

speed9

Senior Member
#57
De meeste racen hier al een aantal uren in iRacing op een bepaalde niveau, die zullen niet ineens overstappen naar een DRNL cup.
Ikzelf ben een console racer.....(GranTurismoSport, F1 2019) en ik red het niet meer om elke vrijdag avond te gaan zitten racen i.v.m vrijdagplanningen.

Overigens is de oude F1 challange 99-02 club wel actief en GrandPrixRejects ook, dus er is nog hoop voor ons/jullie.

De vraag is: Is er nog animo voor een algemene meeting?
 
#58
Overigens is de oude F1 challange 99-02 club wel actief en GrandPrixRejects ook, dus er is nog hoop voor ons/jullie.
F1 Challenge '99-'02... Ik speel het al jaren, blijft een geweldige sim en er worden nog steeds mods voor uitgebracht en goede ook. Moet wel zeggen dat ik de afgelopen jaren steeds meer en meer richting rFactor (1) ben getrokken i.v.m. de fantastische IndyCar mods maar ook omdat het fijner (uitdagender) racet.
 
#59
Stuurtje heb ik jaren geleden de deur uit gedaan. Racen blijft leuk maar interesses liggen simpelweg ergens anders.
Met sommige altijd nog contact her en der. Toch leuk dat DR.nl daar aan heeft bijgedragen.

Kwam toevallig pas nog foto's van het bowlen in Vlaardingen en het karten in Utrecht tegen.
Vooral het bowlen was legandarisch.
 
Top