Carview

Niels Tieman

DigitalRacing.nl
Staff member
#63
Iemand die een werkende Peugeot 308 X-file heeft toevallig? Ik kom alleen maar 3ds-files tegen waar ik op het moment niets mee kan.
 

Knight

Senior Member
#64
Ik heb het penseel ook weer eens opgepakt en nu loop ik tegen een probleempje op. De korte uitleg, mijn helm is wit, alhoewel dit eerst wel goed gewerkt heeft.

Ik ben bezig met het tekenen van een eigen helm, en maak daarbij van CarView. Ik gebruik een exthelmet_f3000.x file. In dezelfde map heb ik de textures staan, opgeslagen als .tga. Eerst was m'n helm wit, maar nadat ik de textures uncompressed had opgeslagen, werkte het goed. Ik heb een tijdje getekend en kon ook steeds goed de textures refreshen in CarView. Opeens werd de texture weer helemaal wit. Ik heb gecontroleerd of de tga nog steeds uncompressed is opgeslagen, en dat is zo. Ook het opslaan naar een bitmap en die dan laden hielp niet. Sterker nog ik heb geprobeerd een andere texture te laden, die het eerst wel deed, maar deze is nu ook wit. Ik heb CarView al opnieuw opgestart maar dat helpt niet. Iemand enig idee wat ik fout doe, of waar dit aan ligt?

Afgelopen weekend ben ik ook bezig geweest met een FRR auto, en daar heb ik helemaal geen problemen mee gehad met betrekking tot CarView.
 

Knight

Senior Member
#66
Ik heb toch 3 files nodig, of snap ik het niet meer? De CarView.exe, exthelmet_f3000.x en de Helmet Type1.tga? (Namen kunnen uiteraard anders zijn, maar dit is wat ik nu gebruik). Deze 3 bestanden staan al de hele tijd in dezelfde directory bij mij.
 
#67
Iemand die toevallig vrijwel alle X-Files van de huidig gebruikte SimBin games binnen de DRNL competities beschikbaar?

Ik wil alles even bij elkaar hebben zodat ik het met wat links een stuk makkelijker kan hosten.

zijn er ook al X-Files uit voor STCC2?


laatste vraag, X-Files, worden nu die ook geopend door DeepExplorer, of alleen door carview?
 
#69

Attachments

#73
Ik ben druk bezig met het tekenen van de Cruze. Echter als ik via CarView het bestandje open, krijg ik ERROR IN FILE, en dan crashed het programma. Dat doet hij bij alle auto bestanden die ik probeer te openen....... Iemand een oplossing hiervoor?
 

Knight

Senior Member
#77
Kan je in Deep Exploration ook alleen de textures opnieuw laden? Wat ik nu doe is op ctrl-F5 drukken (reload file), maar dan wordt de 3D view ook verplaatst naar default. Is er een mogelijkheid om alleen de tga te herladen, waarbij de 3D view onaangepast blijft? (als mogelijk met sneltoets).

Alvast bedankt
 

joansom

Senior Member
#78
Vraagje op de valreep: mijn scirocco is bijna af, bedenk me net dat de nummerplaat gereserveerd is voor de sponsor. Wil daarom de spoiler gebruiken, maar kan geen spoiler vinden in de template. Iemand ervaring met deze template?
 

joansom

Senior Member
#80
Yes thanx. Dacht ik al wel, maar kon in die hoek niets painten. Even niet aan gedacht dat je die laag boven de details moet aanmaken :closedeyes:
 
Top