3d Max

Ralffoxx

Senior Member
#1
Ik zoek de modellen voor 3d max... ben met een paar auto's bezig en zie ze graag terug in 3d max ivm presentatie etc... zoek o.a. de Honda Accord 2007, Seat Leon en BMW 320i.
Wie kan me aan deze modellen van Race 07 helpen?
Bedankt alvast :)
 
#4
Hopelijk gaat Archeo echt alle GTR Evo wagens verwerken in zijn scenes, inclusief de normale WTCC wagens. Zijn scenes zijn toch nog altijd het beste namelijk, beter dan die van Raceskinning.de.
 
#5
Een nadeel van de scenes vind ik dat ze Brazil materials gebruiken. Voor een leuke render kan je net zo goed Max materials gebruiken.
 

Niels Tieman

DigitalRacing.nl
Staff member
#9
Een nadeel van de scenes vind ik dat ze Brazil materials gebruiken. Voor een leuke render kan je net zo goed Max materials gebruiken.
Compleet mee eens. Het enige nadeel aan de andere renderscenes dan de huidige is de problemen die je daarmee binnen haalt. Vaak zijn ze te zwaar of te slecht afgewerkt en/of crashen ze vaak om 'rare' redenen.
 

Ralffoxx

Senior Member
#14
kan anders iemand anders me helpen met een mooie presentatie foto maken van me bak....
Ik krijg het niet werkend op me vista 64 bitje :(.
hier een foto met me error dan laad die de auto .... rare is dat de wielen etc wel geshowed maar niet de skin van de wagen zelf.
 

Niels Tieman

DigitalRacing.nl
Staff member
#15
Hij lijkt de library's van brazil niet te kunnen vinden. Dat zou te maken kunnen hebben met een 'problematische' install en eventueel met Windows 64bits, maar daar durf ik niet teveel over te roepen.
 
#17
Strange Ralffoxx, Weet je zeker dat je de pluggin goed geinstalleerd hebt?
Heb hem vandaag weer werkend gekregen op vista 64bit en max 9.

Niet dat deze post je veel helpt, want ik ben een noob op dit gebied, maar check de bijgeleverde readme of installer file. staan soms wel eens handige tips /trucs in die je zooooooo over het hoofd ziet.
 

Ralffoxx

Senior Member
#18
ik heb de brazil plugin van hun website af gehaalt en geinstalleert.
Dus zie niet echt wat ik dan fout zou kunnen doen. En de installatie van 3d max 8 ging ook prima en het programma werkt ook goed dus snap het niet helemaal.
 

Ralffoxx

Senior Member
#20
Ja niels :p als je online bent :p....
Kan iemand vandaag een screentje voor me maken? me wagen is klaar en ik wou hem graag presenteren :)...
Add me anders effe op msn Ralffoxx@hotmail.com mag ook als je gewoon een grote fan van mijn stijlloos rijden bent :p
 
Top