Pagina 10 van 12 EersteEerste ... 89101112 LaatsteLaatste
Weergegeven resultaten: 226 t/m 250 van 281

Discussie: 3d Max

  1. #226

    Standaard

    Awesome Niels!

    Laatste vraagje... Het is 3Ds Max 9 met Brazil-render?
    Of heb je de Brazil-render niet perse nodig?

  2. #227

    Standaard

    die monitoren die ik destijds tijdens de LMS allemaal zag op Spa waren allemaal 32inch kwa grootte en zaten aan elkaar als een soort video muur van 4 schermen (2 hoog 2 breed)

    je zou er eventueel ook nog meerdere groups van kunnen maken dat je zelf de optie hebt om uit laptops, normale schermen of wall mounted schermen te kiezen

    heb je nog veel ideeen nodig voor randapperatuur?
    ZAC2 1st |ZAC3 1st |ZAC4 2nd |ZAC5 2nd |DRTCC1 1st |DRTCC2 2nd |iROC 2nd |iROC2 3rd |DRMX 2nd |DRGTC 3rd |TT 2nd |DRFR1 2nd


    - Welcome to the island of misfit toys.

  3. #228
    DigitalRacing.nl
    Lid sinds
    6 mei 2008
    Berichten
    13.940

    Standaard

    Alle ideeen zijn welkom. Ik zeg niet dat elk idee bij de eerste release aanwezig zal zijn, maar wie weet in de toekomst.

  4. #229
    DigitalRacing.nl
    Lid sinds
    6 mei 2008
    Berichten
    13.940

    Standaard

    Update van gisteravond

    Zo ziet de renderscene er nu uit. Rechts de box die je kunt vol gooien met spullen. Links de box die alle (of in elk geval vele) objects gaat behuizen.



    Een view van de spullen tot op heden (die zijn gemapped). De schermen die je ziet (1,2,3 etc) zijn los van elkaar, dus kun je op elk mogelijk wijze naast elkaar zetten.

    Het is donker in deze pitbox want de lampen zijn daar niet aanwezig.


  5. #230

    Standaard

    Sweet stuff
    Lekker droog ook! "Daar zijn geen lampen aanwezig"

  6. #231
    Senior Member Daniël's schermafbeelding
    Naam
    Daniël Kleijn
    Lid sinds
    4 oktober 2008
    Locatie
    Leiden
    Berichten
    2.606

    Standaard

    Heel gaaf Niels! Ziet er erg goed uit.

    Dit was 't dingetje van ILE trouwens:
    "He was lucky not to go over the barrier and down to one of the seafront bars, where he would have been offered a drink, but might have had a problem holding it steady."
    - F1, Monaco 1986

  7. #232
    Senior Member Dennis's schermafbeelding
    Naam
    Dennis
    Lid sinds
    3 oktober 2008
    Locatie
    Westervoort
    Berichten
    4.397

    Standaard

    kan ik trouwens in 3dm op een makkelijke manier een soort van doek over mijn auto krijgen? Wil een soort teaser maken voor de FPL3.
    DRNL Championships:

    DRGTC2 - DRTCC8 - DRTCC9 - DRFR2

  8. #233
    DigitalRacing.nl
    Lid sinds
    6 mei 2008
    Berichten
    13.940

    Standaard

    Je kunt dat op 2 manieren doen. De standaard Cloth gebruiken of SimCloth gebruiken. Zover ik weet is die plugin gratis.

    Simcloth: http://www.spot3d.com/simcloth/

    En anders heb ik nog wel een object file voor je. Al is die kwaliteit niet geweldig omdat ik zelf nog niet echt goed door had hoe alles werkte.

    Edit: Ik kom er net achter dat het een doek is voor de F3000.

  9. #234
    Senior Member Dennis's schermafbeelding
    Naam
    Dennis
    Lid sinds
    3 oktober 2008
    Locatie
    Westervoort
    Berichten
    4.397

    Standaard

    Bedankt voor de tip. Ik krijg het echter niet helemaal werkend. Als ik gewoon een box teken en daar het cloth op toepas gaat het goed. Doe ik echter hetzelfde met de FM auto dan geeft simcloth een error. Het lijkt erop dat hij niet met de scene van de FM overweg kan. Het lijkt me dat ik hier iets voor moet aanpassen alleen kom ik er niet uit wat precies. Enig idee?
    DRNL Championships:

    DRGTC2 - DRTCC8 - DRTCC9 - DRFR2

  10. #235
    DigitalRacing.nl
    Lid sinds
    6 mei 2008
    Berichten
    13.940

    Standaard

    Heb je de complete FM al ge-grouped? Dus dat het niet allemaal losse objecten zijn maar gezien word als 1 object.

  11. #236
    Senior Member Dennis's schermafbeelding
    Naam
    Dennis
    Lid sinds
    3 oktober 2008
    Locatie
    Westervoort
    Berichten
    4.397

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Niels Tieman Bekijk bericht
    Heb je de complete FM al ge-grouped? Dus dat het niet allemaal losse objecten zijn maar gezien word als 1 object.
    Jup. Als ik het goed begrepen heb moet ik de auto via simcloth optie als deflector aangeven en de plane shape als cloth. Echter als ik dat doe gaat het mis. Als ik de FM even buiten de simcloth opties laat gaat alles gewoon goed. Voeg hem toe als deflector krijg ik een error. Probeer ik het dan een 2e keer dan crashed 3dmax zelfs.
    DRNL Championships:

    DRGTC2 - DRTCC8 - DRTCC9 - DRFR2

  12. #237
    DigitalRacing.nl
    Lid sinds
    6 mei 2008
    Berichten
    13.940

    Standaard

    Nou "zelfs" is niet nodig hoor. 3dmax en plugins etc zijn over het algemeen niet de meest stabiele factor. Wilde je gewoon een doek over de auto of wilde je daar nog iets speciaals mee doen?

  13. #238

    Standaard

    Niels, voor je pitbox: zo zat Peugeot erbij in Sebring:
    DigitalRacing.nl
    "I can only please one person per day. Today is not your day. Tomorrow is not looking good either."

  14. #239

    Standaard

    Klapstoeltjes! Die had Niels nog niet!

  15. #240
    DigitalRacing.nl
    Lid sinds
    6 mei 2008
    Berichten
    13.940

    Standaard

    Ah coolio . Dat is wel bruikbaar.

  16. #241
    Senior Member Bram Van Der Stichelen's schermafbeelding
    Naam
    Bram Van Der Stichelen
    Lid sinds
    3 oktober 2008
    Locatie
    Lierde
    Berichten
    8.966

    Standaard

    Kan er iemand me vertellen of de Brazil plugin voor 3dsmax9 ook werkt op een windows 7 64bit systeem?

    Zou graag gaan beginnen met een fpl wagen in elkaar te flansen, maar dan heb ik liefst meteen de mogelijkheid om een rendertje te maken van mijn progresss.
    http://www.flickr.com/photos/bramvds/

    Seth: Hey, do not insult Death Cab.
    Summer: It's like one guitar and a whole lot of complaining.

  17. #242
    Senior Member Dennis's schermafbeelding
    Naam
    Dennis
    Lid sinds
    3 oktober 2008
    Locatie
    Westervoort
    Berichten
    4.397

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Bram Van Der Stichelen Bekijk bericht
    Kan er iemand me vertellen of de Brazil plugin voor 3dsmax9 ook werkt op een windows 7 64bit systeem?

    Zou graag gaan beginnen met een fpl wagen in elkaar te flansen, maar dan heb ik liefst meteen de mogelijkheid om een rendertje te maken van mijn progresss.
    Ik heb dan wel de 32bit 3dsmax draaien maar dat werkt wel goed. Alleen soms werk brazil ineens niet, dan geeft hij aan dat hij geen verbinding met de server ofzow kan maken. ff rebooten en dan werkt het ineens weer wel.
    DRNL Championships:

    DRGTC2 - DRTCC8 - DRTCC9 - DRFR2

  18. #243
    DigitalRacing.nl
    Lid sinds
    6 mei 2008
    Berichten
    13.940

    Standaard

    Ik heb zojuist besloten om de pitbox aan te passen richting V-Ray en uit te brengen onder het v0.1 motto. Wie weet welke ideeën er nog los komen. Dan kan ik ondertussen verder aan 0.2 (of verder).

    Het zal wel richting Juni/Juli worden dat dat gebeurd.

  19. #244
    Senior Member Jan-Willem Oostingh's schermafbeelding
    Naam
    Jan-Willem Oostingh
    Lid sinds
    3 oktober 2008
    Locatie
    Hardenberg
    Berichten
    3.286

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Bram Van Der Stichelen Bekijk bericht
    Kan er iemand me vertellen of de Brazil plugin voor 3dsmax9 ook werkt op een windows 7 64bit systeem?

    Zou graag gaan beginnen met een fpl wagen in elkaar te flansen, maar dan heb ik liefst meteen de mogelijkheid om een rendertje te maken van mijn progresss.
    Hey Bram,

    Ik heb nog geen werkende Brazil gevonden. Maar ik raad je dan ook aan om geen Brazil te gebruiken. Loopt erg vaak vast en maakt gewoon niet de mooiste reflecties.

    Scanline is voor die testrenders voldoende.
    Coulthard
    Every team up and down this pitlane gives team orders. They are all a bunch of hypocrites for moaning about it.

  20. #245

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Niels Tieman Bekijk bericht
    Ik heb zojuist besloten om de pitbox aan te passen richting V-Ray en uit te brengen onder het v0.1 motto. Wie weet welke ideeën er nog los komen. Dan kan ik ondertussen verder aan 0.2 (of verder).

    Het zal wel richting Juni/Juli worden dat dat gebeurd.
    Cool Niels, heb je al 'nieuws' sinds de laatste screens?


    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door joostingh Bekijk bericht
    Hey Bram,

    Ik heb nog geen werkende Brazil gevonden. Maar ik raad je dan ook aan om geen Brazil te gebruiken. Loopt erg vaak vast en maakt gewoon niet de mooiste reflecties.

    Scanline is voor die testrenders voldoende.
    Over dat gesproken, de scanline wil de textures van Brazil toch ook niet weergeven, bij mij werden ze dan altijd compleet zwart?
    Hoe doe jij dat dan?

  21. #246
    DigitalRacing.nl
    Lid sinds
    6 mei 2008
    Berichten
    13.940

    Standaard

    Laatste screens zijn niet zo gek veel anders dan degene die eerder online stonden. Er zal wel een hoop veranderen als er een v-ray instelling in gaat. Ik ga proberen de rendertijd zo kort mogelijk te houden maar het zal wel een heftig feestje worden .

  22. #247

    Standaard

    Wat is 'heftig' ?
    ik zie hier op m'n stage renders voorbij komen >2,5u.. verdeeld over meerdere machines Nou zijn dat ook geen superpc's, maar toch

  23. #248
    DigitalRacing.nl
    Lid sinds
    6 mei 2008
    Berichten
    13.940

    Standaard

    Het moet ook wel leuk blijven voor de gebruiker, toch?
    En ik heb nog geen idee hoeveel tijd het zal innemen, daar zal ik de scene eerst voor moeten verbouwen.

  24. #249

    Standaard

    Begrijpelijk... we wachten rustig af!

  25. #250
    Senior Member Jan-Willem Oostingh's schermafbeelding
    Naam
    Jan-Willem Oostingh
    Lid sinds
    3 oktober 2008
    Locatie
    Hardenberg
    Berichten
    3.286

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Bram Kocken Bekijk bericht
    Cool Niels, heb je al 'nieuws' sinds de laatste screens?



    Over dat gesproken, de scanline wil de textures van Brazil toch ook niet weergeven, bij mij werden ze dan altijd compleet zwart?
    Hoe doe jij dat dan?
    Het is mogelijk de texture te vervangen dus ook de materials. (dit doe ik ook omdat ik met Vray werk)

    Hiervoor ga je naar de materialeditor (op M drukken) ga naar een bolletje (material slot) en zeg daar dat je een material daar wil toekennen (is de rechter knop onder verschillende material slots)

    Ga hier naar scene en selecteer bijvoorbeeld: Chassis. Dan zie je dat daar "not supported" bij staat. deze kan je dan vervangen voor bijvoorbeeld standaard. Moet je alleen de diffuse nog toewijzen aan de door jou getekende texture.

    (heb nu even geen max voor me staan dus zal even kijken of ik er nog plaatjes van kan maken)
    Coulthard
    Every team up and down this pitlane gives team orders. They are all a bunch of hypocrites for moaning about it.

Favorieten/bladwijzers

Favorieten/bladwijzers

Regels voor berichten

  • Je mag geen nieuwe discussies starten
  • Je mag niet reageren op berichten
  • Je mag geen bijlagen versturen
  • Je mag niet je berichten bewerken
  •