Pagina 1 van 12 12311 ... LaatsteLaatste
Weergegeven resultaten: 1 t/m 25 van 281

Discussie: 3d Max

  1. #1
    Senior Member Ralffoxx's schermafbeelding
    Naam
    Steven Voss
    Lid sinds
    3 oktober 2008
    Locatie
    Spijkenisse
    Berichten
    2.587

    Standaard 3d Max

    Ik zoek de modellen voor 3d max... ben met een paar auto's bezig en zie ze graag terug in 3d max ivm presentatie etc... zoek o.a. de Honda Accord 2007, Seat Leon en BMW 320i.
    Wie kan me aan deze modellen van Race 07 helpen?
    Bedankt alvast

  2. #2

    Standaard

    op deze website staan alle 3DS files voor R07

    http://www.raceskinning.de/

    wel even registreren helaas.

    voor GTR2/GTREvo:

    http://www.archeoskins.com/index.php
    ZAC2 1st |ZAC3 1st |ZAC4 2nd |ZAC5 2nd |DRTCC1 1st |DRTCC2 2nd |iROC 2nd |iROC2 3rd |DRMX 2nd |DRGTC 3rd |TT 2nd |DRFR1 2nd


    - Welcome to the island of misfit toys.

  3. #3
    Senior Member Ralffoxx's schermafbeelding
    Naam
    Steven Voss
    Lid sinds
    3 oktober 2008
    Locatie
    Spijkenisse
    Berichten
    2.587

    Standaard

    Dank U en nu geef me je Setups als je toch met Honda gaat rijden bij DTCC

  4. #4
    Moderator Bramzel's schermafbeelding
    Naam
    Bram Knot
    Lid sinds
    6 mei 2008
    Locatie
    Apeldoorn
    Berichten
    11.018

    Standaard

    Hopelijk gaat Archeo echt alle GTR Evo wagens verwerken in zijn scenes, inclusief de normale WTCC wagens. Zijn scenes zijn toch nog altijd het beste namelijk, beter dan die van Raceskinning.de.

  5. #5
    Member Erix's schermafbeelding
    Naam
    Erik van Leeuwen
    Lid sinds
    3 oktober 2008
    Locatie
    Wormer
    Berichten
    61

    Standaard

    Een nadeel van de scenes vind ik dat ze Brazil materials gebruiken. Voor een leuke render kan je net zo goed Max materials gebruiken.

  6. #6
    Senior Member Ralffoxx's schermafbeelding
    Naam
    Steven Voss
    Lid sinds
    3 oktober 2008
    Locatie
    Spijkenisse
    Berichten
    2.587

    Standaard

    Bij mij laad ie de body template nie .
    Ik heb 3d max 2009 en ik krijg een zwarte auto te zien.

  7. #7
    Moderator Bramzel's schermafbeelding
    Naam
    Bram Knot
    Lid sinds
    6 mei 2008
    Locatie
    Apeldoorn
    Berichten
    11.018

    Standaard

    Heb je de Brazil plugin wel geinstalleerd?

  8. #8

    Standaard

    Je moet 3DS max 8 (dus niet 2008, maar gewoon 8) hebben

  9. #9
    DigitalRacing.nl
    Lid sinds
    6 mei 2008
    Berichten
    13.940

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Erix Bekijk bericht
    Een nadeel van de scenes vind ik dat ze Brazil materials gebruiken. Voor een leuke render kan je net zo goed Max materials gebruiken.
    Compleet mee eens. Het enige nadeel aan de andere renderscenes dan de huidige is de problemen die je daarmee binnen haalt. Vaak zijn ze te zwaar of te slecht afgewerkt en/of crashen ze vaak om 'rare' redenen.

  10. #10
    Senior Member Ralffoxx's schermafbeelding
    Naam
    Steven Voss
    Lid sinds
    3 oktober 2008
    Locatie
    Spijkenisse
    Berichten
    2.587

    Standaard

    Ik heb de brazil 2.0 plugin geinstalled maar hij kan wat dll's niet vinden krijg nog steeds een zwarte wagen in 3d max 8 nu

  11. #11

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Ralffoxx Bekijk bericht
    Ik heb de brazil 2.0 plugin geinstalled maar hij kan wat dll's niet vinden krijg nog steeds een zwarte wagen in 3d max 8 nu
    Heb je die wel als demo gedowned??? En niet illegaal???

  12. #12
    Senior Member Ralffoxx's schermafbeelding
    Naam
    Steven Voss
    Lid sinds
    3 oktober 2008
    Locatie
    Spijkenisse
    Berichten
    2.587

    Standaard

    ik run een demo

    en het zijn trouwens dlr's van brazil die me errors geven.
    Laatst gewijzigd door Ralffoxx; 4 oktober 2008 om 17:20

  13. #13
    Moderator Bramzel's schermafbeelding
    Naam
    Bram Knot
    Lid sinds
    6 mei 2008
    Locatie
    Apeldoorn
    Berichten
    11.018

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door racingstefan Bekijk bericht
    Je moet 3DS max 8 (dus niet 2008, maar gewoon 8) hebben
    Dat maakt echt niks uit, ik heb gerenderd met Max 7 en Max 2009 en alles er tussen, werkt gewoon met alle versies.

  14. #14
    Senior Member Ralffoxx's schermafbeelding
    Naam
    Steven Voss
    Lid sinds
    3 oktober 2008
    Locatie
    Spijkenisse
    Berichten
    2.587

    Standaard

    kan anders iemand anders me helpen met een mooie presentatie foto maken van me bak....
    Ik krijg het niet werkend op me vista 64 bitje .
    hier een foto met me error dan laad die de auto .... rare is dat de wielen etc wel geshowed maar niet de skin van de wagen zelf.

  15. #15
    DigitalRacing.nl
    Lid sinds
    6 mei 2008
    Berichten
    13.940

    Standaard

    Hij lijkt de library's van brazil niet te kunnen vinden. Dat zou te maken kunnen hebben met een 'problematische' install en eventueel met Windows 64bits, maar daar durf ik niet teveel over te roepen.

  16. #16
    Senior Member Ralffoxx's schermafbeelding
    Naam
    Steven Voss
    Lid sinds
    3 oktober 2008
    Locatie
    Spijkenisse
    Berichten
    2.587

    Standaard

    Zou iemand voor mij dan een presentatie foto willen maken van mijn wagen?!? anders add me op me msn ralffoxx@hotmail.com zou het zeer fijn vinden als iemand dat kan doen

  17. #17
    Senior Member Maik Peters's schermafbeelding
    Lid sinds
    4 oktober 2008
    Locatie
    Den Haag
    Berichten
    3.041

    Standaard

    Strange Ralffoxx, Weet je zeker dat je de pluggin goed geinstalleerd hebt?
    Heb hem vandaag weer werkend gekregen op vista 64bit en max 9.

    Niet dat deze post je veel helpt, want ik ben een noob op dit gebied, maar check de bijgeleverde readme of installer file. staan soms wel eens handige tips /trucs in die je zooooooo over het hoofd ziet.

  18. #18
    Senior Member Ralffoxx's schermafbeelding
    Naam
    Steven Voss
    Lid sinds
    3 oktober 2008
    Locatie
    Spijkenisse
    Berichten
    2.587

    Standaard

    ik heb de brazil plugin van hun website af gehaalt en geinstalleert.
    Dus zie niet echt wat ik dan fout zou kunnen doen. En de installatie van 3d max 8 ging ook prima en het programma werkt ook goed dus snap het niet helemaal.

  19. #19
    DigitalRacing.nl
    Lid sinds
    6 mei 2008
    Berichten
    13.940

    Standaard

    Steven, spreek me maar even aan op MSN.
    Ik zal voor DRTCC renders maken als de carset klaar is.

  20. #20
    Senior Member Ralffoxx's schermafbeelding
    Naam
    Steven Voss
    Lid sinds
    3 oktober 2008
    Locatie
    Spijkenisse
    Berichten
    2.587

    Standaard

    Ja niels als je online bent ....
    Kan iemand vandaag een screentje voor me maken? me wagen is klaar en ik wou hem graag presenteren ...
    Add me anders effe op msn Ralffoxx@hotmail.com mag ook als je gewoon een grote fan van mijn stijlloos rijden bent

  21. #21
    Member Erix's schermafbeelding
    Naam
    Erik van Leeuwen
    Lid sinds
    3 oktober 2008
    Locatie
    Wormer
    Berichten
    61

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Niels Tieman Bekijk bericht
    Compleet mee eens. Het enige nadeel aan de andere renderscenes dan de huidige is de problemen die je daarmee binnen haalt. Vaak zijn ze te zwaar of te slecht afgewerkt en/of crashen ze vaak om 'rare' redenen.
    Ik haal normaal gesproken die brazil materials weg en maak nieuwe. Maar ik besef dat de meesten hier dat zelf niet kunnen. Misschien tijd om hierover een leuke tutorial te maken?

  22. #22
    Senior Member Bram Van Der Stichelen's schermafbeelding
    Naam
    Bram Van Der Stichelen
    Lid sinds
    3 oktober 2008
    Locatie
    Lierde
    Berichten
    8.966

    Standaard

    Kim heeft hier een 3dsmax cd liggen, maar die wil hier nog steeds niet instaleren.

    Ik probeer het programma te instaleren, maar hij geeft telkens dit bericht:



    Ik heb deze fout al eens gekregen toen ik Bioshock wou instaleren, en dat heb ik kunnen oplossen door de windows installer up te daten naar de laatste versie. Die laatste versie toen is vandaag nog steeds de laatste versie, dus het probleem ligt niet bij een oude windows installer versie. (3.1. Er is een 4.5, maar dat is voor sp3)

    Heeft iemand enig idee aan wat dit zou kunnen liggen?

  23. #23
    Senior Member Jan-Willem Oostingh's schermafbeelding
    Naam
    Jan-Willem Oostingh
    Lid sinds
    3 oktober 2008
    Locatie
    Hardenberg
    Berichten
    3.286

    Standaard

    Zoek het juiste MSI file eens op en probeer deze te installeren. Ik heb zo geen idee waarin die exact staat maar het lijkt erop dat de setup.exe naar een file verwijst die niet aanwezig is.

    Succes

  24. #24
    Senior Member Bram Van Der Stichelen's schermafbeelding
    Naam
    Bram Van Der Stichelen
    Lid sinds
    3 oktober 2008
    Locatie
    Lierde
    Berichten
    8.966

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door joostingh Bekijk bericht
    Zoek het juiste MSI file eens op en probeer deze te installeren. Ik heb zo geen idee waarin die exact staat maar het lijkt erop dat de setup.exe naar een file verwijst die niet aanwezig is.

    Succes
    waar zoeken? Op mijn PC?
    Ik heb gezocht (op mijn pc) naar het bestandje, en had een heleboel resultaten. is het bestand dat je bedoelt soms msiexec.exe?

  25. #25
    Member Erix's schermafbeelding
    Naam
    Erik van Leeuwen
    Lid sinds
    3 oktober 2008
    Locatie
    Wormer
    Berichten
    61

    Standaard

    Je kunt het ook op de CD zelf vinden. Probeer Max te installeren vanaf de CD in plaats van via de auto-installatie popup.

Favorieten/bladwijzers

Favorieten/bladwijzers

Regels voor berichten

  • Je mag geen nieuwe discussies starten
  • Je mag niet reageren op berichten
  • Je mag geen bijlagen versturen
  • Je mag niet je berichten bewerken
  •