Hoe moet ik mezelf inschrijven?

De inschrijvingen voor de ZAC11 zijn zojuist geopend! Hoe je je inschrijft, leggen we hieronder uit. Hoewel we niet verwachten dat we over een bepaald maximum deelnemers heen gaan, raden we je desondanks aan om er op tijd bij te zijn. Al is het alleen maar om je favoriete startnummer te claimen Mocht het boven verwachting snel gaan, behouden we het recht voor een reservelijst samen te stellen.


De autokeuze

  • Audi R8 LMS
  • BMW Z4 GT3
  • Ford GT GT3
  • McLaren MP4-12C
  • Mercedes-AMG GT3


De autokeuze kan gewijzigd worden tot aan de eerste race.


Inschrijfprocedure

1. Ga naar www.digitalracing.nl

2. Klik bovenaan de site op inloggen.
Ben je je wachtwoord kwijt, dan kun je je dat laten mailen. Lukt dit niet, stuur mij of Niels dan even een PM. Heb je geen account, maak er dan eentje aan. Gebruikelijk is om je voornaam en achternaam te gebruiken, dit is eveneens handig met de uitslagen verwerken Het account op de website staat volledig los van je forumaccount.

3. Klik in het menu aan de linkerkant (iets onderaan) op ZAC11 nieuwe inschrijving.

4. Geef je teamnaam op, ook als je privateer bent.

5. Controleer je inschrijving. Inschrijvingen verschijnen daarna niet direct op de site, wij accorderen deze eerst in de league admin. Dat doen we uiteraard zo snel mogelijk.

Teamnaam en statistieken
Je kiest een teamnaam, mogelijk bestaat deze al in de DRNL database. Dit herkennen wij en koppelen we automatisch. Heb je een nieuwe teamnaam maar wil je dat deze bij de statistieken van een bestaande teamnaam worden 'opgeteld' (wijziging teamnaam feitelijk), Geef dit dan aan in de opmerkingen, of stuur ons dan een bericht, dan zorgen wij voor de juiste koppeling.

Startnummers
Gewenste startnummers worden zoveel mogelijk toegekend, bij dubbele zullen wij een keuze maken. De volgende beperkingen zijn van toepassing: Nummer 1 is voor de kampioen van de ZAC10. 0/03/007 is niet mogelijk. Een nummer mag niet hoger dan 99 zijn (lijst met vaste startnummers vind je hier).

Succes bij het inschrijvingen!