Pagina 2 van 4 EersteEerste 1234 LaatsteLaatste
Weergegeven resultaten: 26 t/m 50 van 94

Discussie: [PC] Euro Truck Simulator 2 / American Truck Simulator

  1. #26
    Senior Member Richard117's schermafbeelding
    Naam
    Richard Kortland
    Lid sinds
    3 oktober 2008
    Locatie
    Gorinchem
    Berichten
    7.926

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Bramzel Bekijk bericht
    Heeft het kenteken niet te maken met de locatie van de garage? Ik heb twee XF E6's op Duits kenteken rondrijden omdat ze in Berlijn zijn gestationeerd, maar die heb ik beiden in Amsterdam gekocht.
    Zoiets zal het inderdaad wel zijn. Ik was namelijk in mijn IJslandse garage toen ik bij een Duitse Volvo dealer een nieuwe bestelde.
    Vanavond maar weer verder sturen, ik heb de vorige keer een trailer met containers in Londen opgepikt die naar Padborg in Denemarken moeten. Daarna maar eens kijken of ik een lading voor Zweden of Noorwegen kan krijgen. Daar ben ik nl nog niet geweest.

    "Overtaking is an art"

  2. #27
    Moderator Bramzel's schermafbeelding
    Naam
    Bram Knot
    Lid sinds
    6 mei 2008
    Locatie
    Apeldoorn
    Berichten
    11.018

    Standaard

    Zo rij ik nu ook rond, ik probeer nu in Normandië uit te komen. Je schijnt daar via een weg die niet op de kaart staat bij Mont Saint-Michel te kunnen komen.
    “Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan." - Pippi Langkous

  3. #28
    Senior Member Richard117's schermafbeelding
    Naam
    Richard Kortland
    Lid sinds
    3 oktober 2008
    Locatie
    Gorinchem
    Berichten
    7.926

    Standaard

    Een waarschuwing van één van de Promods mensen op Tweakers:

    [message=44788202,noline]ScuL schreef op zondag 23 augustus 2015 @ 09:10[/message]:
    Even een waarschuwing, 1.20 staat op stapel bij SCS.

    Ze hebben weer iets omgegooid wat betreft de beplanting wat er voor zorgt dat alle makers van map mods de hele map over moeten om alle bosjes/bomen/beplanting te controleren .. Het lijkt wel alsof ze het expres doen

    Maps voor 1.19 gaan NIET werken op 1.20. ProMods 1.97 komt er aan dus
    Ik weet niet hoe snel Promods is met updaten, maar het is misschien verstandig om te wachten met ETS2 up te daten tot Promods ook bijgewerkt is.

    Uit hetzelfde topic, in ETS 1.20 kun je straks op de navigatie zelf routepunten zetten die de navigatie gaat volgen. Maakt het dus bv. makkelijker om met grote transporten bepaalde wegen te vermijden.

    "Overtaking is an art"

  4. #29
    Senior Member Victor's schermafbeelding
    Naam
    Victor Elsenaar
    Lid sinds
    27 juli 2013
    Locatie
    Alphen aan den Rijn
    Berichten
    1.029

    Standaard

    ETS2 update volautomatisch bij mij in steam. Anders kan ik het volgens mij niet eens opstarten.

    Ik ben wel klaar met mods. Heb er nu een paar geprobeerd en leverde mij allemaal corrupte save games op.

  5. #30
    Moderator Bramzel's schermafbeelding
    Naam
    Bram Knot
    Lid sinds
    6 mei 2008
    Locatie
    Apeldoorn
    Berichten
    11.018

    Standaard

    Wat voor mods waren dat dan, hoe installeerde je die en wat voor fouten gaven ze? Ik ben nou al weken bezig en heb nog geen enkele mod gehad die m'n savegame corrupte, ben wel benieuwd.

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Richard117 Bekijk bericht
    Een waarschuwing van één van de Promods mensen op Tweakers:



    Ik weet niet hoe snel Promods is met updaten, maar het is misschien verstandig om te wachten met ETS2 up te daten tot Promods ook bijgewerkt is.

    Uit hetzelfde topic, in ETS 1.20 kun je straks op de navigatie zelf routepunten zetten die de navigatie gaat volgen. Maakt het dus bv. makkelijker om met grote transporten bepaalde wegen te vermijden.
    Ik zie in diezelfde thread nu een steam-feature waarmee je hem kan weerhouden van updaten:

    Laatst gewijzigd door Bramzel; 25 augustus 2015 om 14:16
    “Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan." - Pippi Langkous

  6. #31
    Senior Member Victor's schermafbeelding
    Naam
    Victor Elsenaar
    Lid sinds
    27 juli 2013
    Locatie
    Alphen aan den Rijn
    Berichten
    1.029

    Standaard

    Geen idee welke mods precies, alles is weggemikt.
    Ik gebruikte de mod, startte mijn save game. Alles prima.
    Herstart game zonder mod, staat er een rood uitroepteken bij en crashte gewoon ETS2 bij het laden ervan.

  7. #32
    Moderator Bramzel's schermafbeelding
    Naam
    Bram Knot
    Lid sinds
    6 mei 2008
    Locatie
    Apeldoorn
    Berichten
    11.018

    Standaard

    Die rooie uitroeptekens heb ik ook wel eens, maar crashes vrijwel nooit.

    Denk wel dat het van je mods afhangt, als je een truck weggooit waar je net in rijdt kan ik me voorstellen dat hij crasht.
    “Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan." - Pippi Langkous

  8. #33
    Senior Member Koos's schermafbeelding
    Naam
    Koos de Boer
    Lid sinds
    4 oktober 2008
    Berichten
    431

    Standaard

    Na een lucratieve reis vanuit Rusland naar Brest, ben ik n.a.v. berichten hier op 't forum de omgeving maar eens gaan verkennen. En weldra het gezochte gevonden.

    Bij aankomst goed weer.



    Sta je op de parkeerplaats eerst je administratie te doen (heb 120 personeelsleden te managen), om vervolgens even je benen te willen strekken, gaat 't regenen...



    Natuurlijk ben je nog niet vertrokken op weg naar een nieuwe lading, of de zon schijnt weer volop.



    Dat ETS2 is ook een echte simulatie, hè...

    P.S. Ja, ik weet 't, de truck is lichtelijk 'fout'. Maar stiekem vind ik 'm mooi. En met twee meesturende achterassen rijdt hij heerlijk. Overigens ben ik wel een half uur bezig geweest om alle opties uit te proberen. Wat dat betreft een geweldige mod.

  9. #34
    Moderator Bramzel's schermafbeelding
    Naam
    Bram Knot
    Lid sinds
    6 mei 2008
    Locatie
    Apeldoorn
    Berichten
    11.018

    Standaard

    Gaaf Koos Ik heb Mont St.-Michel laatst ook bezocht, erg leuk gedaan. Momenteel ben ik met een dieplader onderweg van Rusland naar Zuid-Frankrijk, een tripje dat de uitbreiding van m'n garage gaat betalen

    Die Scania is supergaaf inderdaad, ik moet nog even sparen (heb nog maar 2 garages en 3 chauffeurs indienst) maar bij mij gaat er ook nog een keer zo'n bruut komen. Maar dan de T-versie met neus
    “Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan." - Pippi Langkous

  10. #35
    Senior Member Mark Bentvelzen's schermafbeelding
    Naam
    Mark Bentvelzen
    Lid sinds
    3 oktober 2008
    Locatie
    Naaldwijk
    Berichten
    5.906

    Standaard

    Hoe werkt dat pro mod eigenlijk? Als ik ze gedownload heb en als ik ze dan in wil laden, zegt de game dat hij mijn savegame niet kan openen. Dat werkt dus blijkbaar niet.
    Hoe kan ik het werken krijgen?
    Team Underground
    Beter goed gefeest dan slecht geslapen!

  11. #36
    Moderator Bramzel's schermafbeelding
    Naam
    Bram Knot
    Lid sinds
    6 mei 2008
    Locatie
    Apeldoorn
    Berichten
    11.018

    Standaard

    Je krijgt een waarschuwing die je kan negeren toch? Die dus gewoon negeren
    “Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan." - Pippi Langkous

  12. #37
    Senior Member Mark Bentvelzen's schermafbeelding
    Naam
    Mark Bentvelzen
    Lid sinds
    3 oktober 2008
    Locatie
    Naaldwijk
    Berichten
    5.906

    Standaard

    Ik geloof dat ik nergens op negeren kan drukken of ik heb iets over het hoofd gezien?
    Team Underground
    Beter goed gefeest dan slecht geslapen!

  13. #38
    Moderator Bramzel's schermafbeelding
    Naam
    Bram Knot
    Lid sinds
    6 mei 2008
    Locatie
    Apeldoorn
    Berichten
    11.018

    Standaard

    Leuke verrassing verstopt in de code van de laatste patch; blijkbaar zijn ze bij SCS met een rigids/tandem update bezig Oftewel bakwagens met aanhangers ipv trekkers met opleggers.

    “Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan." - Pippi Langkous

  14. #39
    Senior Member Mark Bentvelzen's schermafbeelding
    Naam
    Mark Bentvelzen
    Lid sinds
    3 oktober 2008
    Locatie
    Naaldwijk
    Berichten
    5.906

    Standaard

    Ik kan nergens drukken op negeren trouwens. Sindsdien de game niet meer aangeraakt.
    niemand anders met t probleem?
    Team Underground
    Beter goed gefeest dan slecht geslapen!

  15. #40
    Moderator Bramzel's schermafbeelding
    Naam
    Bram Knot
    Lid sinds
    6 mei 2008
    Locatie
    Apeldoorn
    Berichten
    11.018

    Standaard

    Ik ken het probleem niet helaas. Werkt het wel als je een nieuwe game start? Heb je een screenshot van de foutmelding?
    “Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan." - Pippi Langkous

  16. #41
    Senior Member Mark Bentvelzen's schermafbeelding
    Naam
    Mark Bentvelzen
    Lid sinds
    3 oktober 2008
    Locatie
    Naaldwijk
    Berichten
    5.906

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Bramzel Bekijk bericht
    Ik ken het probleem niet helaas. Werkt het wel als je een nieuwe game start? Heb je een screenshot van de foutmelding?
    Nou dat nieuwe game starten heb ik dus al geprobeerd maar je moet zo'n begin levering doen voordat ik uberhaupt die mods in kan laden.
    Dus dat werkt helaas niet.
    Ik zal vanavond kijken of ik een screenshot kan maken
    Team Underground
    Beter goed gefeest dan slecht geslapen!

  17. #42
    Moderator Bramzel's schermafbeelding
    Naam
    Bram Knot
    Lid sinds
    6 mei 2008
    Locatie
    Apeldoorn
    Berichten
    11.018

    Standaard

    Welke versie draai je? Heb je hem via Steam?
    “Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan." - Pippi Langkous

  18. #43
    Senior Member Mark Bentvelzen's schermafbeelding
    Naam
    Mark Bentvelzen
    Lid sinds
    3 oktober 2008
    Locatie
    Naaldwijk
    Berichten
    5.906

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Bramzel Bekijk bericht
    Welke versie draai je? Heb je hem via Steam?
    Ja ik heb hem via steam (althans, steam code via g2play). Ik zal vanavond gelijk eens de versie zoeken.
    Team Underground
    Beter goed gefeest dan slecht geslapen!

  19. #44
    Moderator Bramzel's schermafbeelding
    Naam
    Bram Knot
    Lid sinds
    6 mei 2008
    Locatie
    Apeldoorn
    Berichten
    11.018

    Standaard

    Dan zou hij gewoon bij moeten zijn > v1.20. Overigens kan je gewoon een nieuw profiel aanmaken en de tutorial skippen, en op het moment dat je buiten staat voor de proeflevering het spel verlaten. Als je dan het spel weer opstart kan je in het scherm waar je je profiel kiest de mods laden. Ik heb zo een leeg profiel die ik gebruik om m'n skins te checken, die laadt tenminste lekker snel
    “Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan." - Pippi Langkous

  20. #45
    Senior Member
    Naam
    Jan-Paul
    Lid sinds
    5 oktober 2008
    Locatie
    Almere
    Berichten
    571

    Standaard

    Je kan als je naar het menu (waar je bv je kaart/radio/opdrachten etc kan selecteren) gaat, recht boven in naar profielen en dan de mods enablen

  21. #46
    Moderator Bramzel's schermafbeelding
    Naam
    Bram Knot
    Lid sinds
    6 mei 2008
    Locatie
    Apeldoorn
    Berichten
    11.018

    Standaard

    Als je net een nieuw profiel hebt aangemaakt heb je die mogelijkheid nog niet. Dan moet je eerst die genoemde proeflevering doen.
    “Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan." - Pippi Langkous

  22. #47
    Moderator Bramzel's schermafbeelding
    Naam
    Bram Knot
    Lid sinds
    6 mei 2008
    Locatie
    Apeldoorn
    Berichten
    11.018

    Standaard

    Mochten er nog mensen interesse hebben in het spel; bij Wingamestore kan je de game nu incl. DLC's kopen voor nog geen $14. Koopje!

    http://www.wingamestore.com/search/?...ord=euro+truck
    “Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan." - Pippi Langkous

  23. #48
    Moderator Bramzel's schermafbeelding
    Naam
    Bram Knot
    Lid sinds
    6 mei 2008
    Locatie
    Apeldoorn
    Berichten
    11.018

    Standaard

    Mijn hele vloot bestaat uit DAF's (met inmiddels een nieuw design, waarbij de gekleurde band per land verschilt), maar ik wilde toch ook wel eens wat anders proberen. Heb dus maar eens een MAN aangeschaft, en dat bevalt ook prima Toch een V8 met ruim 100pk meer dan de dikste DAF, en dat merk je wel. Binnenkort ook maar eens een Scania V8 proberen.

    “Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan." - Pippi Langkous

  24. #49

    Standaard

    die nummerplaten achter het raam ook
    ZAC2 1st |ZAC3 1st |ZAC4 2nd |ZAC5 2nd |DRTCC1 1st |DRTCC2 2nd |iROC 2nd |iROC2 3rd |DRMX 2nd |DRGTC 3rd |TT 2nd |DRFR1 2nd


    - Welcome to the island of misfit toys.

  25. #50
    DigitalRacing.nl Tjello's schermafbeelding
    Naam
    Marcel Bosman
    Lid sinds
    10 augustus 2009
    Locatie
    Born
    Berichten
    4.618

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Roy Visser Bekijk bericht
    die nummerplaten achter het raam ook
    Die maken het helemaal af
    Onto the throttle nice tailout action, more tailout action and back the other way. Almost having a proper tankslapper on, still on the throttle tho. - Vicky Butler-Henderson

Favorieten/bladwijzers

Favorieten/bladwijzers

Regels voor berichten

  • Je mag geen nieuwe discussies starten
  • Je mag niet reageren op berichten
  • Je mag geen bijlagen versturen
  • Je mag niet je berichten bewerken
  •